KİŞİSEL BİLGİLER

Dr. Öğr. Üyesi Cemhan DOĞAN

Birim: Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu
Alt Birim: Gıda İşleme Bölümü
Personel Tipi: Akademik
Kurumsal E-posta: cemhan.dogan@bozok.edu.tr
Kişisel E-posta: cemhan.dogan@hotmail.com
Telefon: 05335455930 / 7034 (Dahili)

EĞİTİM BİLGİLERİ

Derece Üniversite/Okul Bölüm Anabilim Dalı Mezuniyet Yılı
DoktoraHarran Üniversitesi / Ziraat FakültesiGıda MühendisliğiGıda Mühendisliği2016
Yüksek LisansKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi / Ziraat FakültesiGıda MühendisliğiGıda Mühendisliği2012
LisansHarran Üniversitesi / Ziraat FakültesiGıda Mühendisliği2008

AKADEMİK GÖREVLER

  • 2010 - 2016 : Öğretim Görevlisi
  • 2016 - Devam Ediyor : Yardımcı Doçent Doktor

YAYINLAR

MAKALE

ULUSAL
Hakemli Dergilerde Makale
  • DOĞAN Nurcan, DOĞAN Cemhan, HAYOĞLU İbrahim, 2017. Pleurotus ostreatus Mantarının Cips Üretiminde Kullanımı. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 2017 21(2): 133-142.
  • DOĞAN Cemhan, ÇELİK Şerafettin, DOĞAN Nurcan, 2017. Siirt Bölgesi Menengiçlerinin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 2017, 21(3): 293-298.
  • OĞAN Nurcan, DOĞAN Cemhan, BILGIN Sezen, HAYOĞLU İbrahim, 2015. Pleurotus Ostreatus’tan Mantar Tozu Üretiminde Kurutma İşleminin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu. Pamukkale Univ Muh Bilim Derg. 2015; 21(9): 433-437 | DOI: 10.5505/pajes.2015.82957.
  • Nurcan DOĞAN, Cemhan DOĞAN, İbrahim HAYOĞLU, 2014. Farklı Sıcaklık ve Süre Uygulamalarının Pleurotus ostreatus (İstiridye Mantarı)'un Bazı Özelliklerine Etkisi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 2014 18(4), 10-16, ISSN 2148-5003.
  • Cemhan DOĞAN, Nurcan DOĞAN, Şerafettin ÇELİK, 2014. Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 2014 18(3), 41-47, ISSN 2148-5003.

BİLDİRİ

ULUSLARARASI
  • DOĞAN Cemhan, ÇELİK Şerafettin, DOĞAN Nurcan, 2017. Menengiç İlaveli Meyveli Yoğurt Üretiminin Optimizasyonu. International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Poster Bildiri, sayfa: 548, Malatya.
  • DOĞAN Cemhan, ÇELİK Şerafettin, DOĞAN Nurcan, 2017. Ceviz Dış Kabuğundan Farklı Solventlerle Elde Edilen Ekstraktlarin Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Poster Bildiri, sayfa: 530, Malatya.
  • DOĞAN Nurcan, KOCAKAYA Mustafa, DOĞAN Cemhan, ÇAM Mustafa, 2017. Cladonia rangiformis’den Antioksidan ve Fenolik Madde Ekstraktsiyonu için Solvent Optimizasyonu. International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Poster Bildiri, sayfa: 386, Malatya.
  • DOĞAN Nurcan, KOCAKAYA Zekiye, DOĞAN Cemhan, ÇAM Mustafa, 2017. Pseudevernia furfuracea’ın Bazı Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi ve Solvent Optimizasyonu. International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Poster Bildiri, sayfa: 375, Malatya.
  • DOĞAN Nurcan, DOĞAN Cemhan, ÇAM Mustafa, 2017. Yabani Hardal’ın Bazı Biyoaktif Özelliklerini Belirlenmesi. International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Poster Bildiri, sayfa: 465, Malatya.

DİĞER

PROJELER
  • Ülkemizde Üretim Potansiyeli Bulunan Bazı Mantar Türlerinin (Pleurotus ostreatus, Pleurotus eryngii, Hericium erinaceus) Biyoaktif ve Gastronomik Özelliklerinin Belirlenmesi , Araştırma Projesi, Araştırmacı, 29.09.2017 (devam ediyor, Ulusal)
  • Yabani hardal’ın (Sinapis arvensis L.) Biyoaktif ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi, Araştırma Projesi, Araştırmacı, 23.03.2017 (Devam ediyor, Ulusal)
Son Güncelleme: 24.01.2018 13:32:17